Telefoon +32 51 81 35 86
Gratis thuislevering in Roeselare, Staden en Hooglede (Europa: € 16,5)
Telefoon +32 51 81 35 86
Gratis thuislevering in Roeselare, Staden en Hooglede (Europa: € 16,5)

Aanbod

Helen B

Helen B

Creatieve duizendpoot Helen Blanchaert illustreert grappige karakters, dieren en vreemde creaturen op porselein en textiel. Ecologisch, sociaal en duurzaam!

Petit Patsy

Petit Patsy

Handgemaakt en uit massief hout vervaardigde serveer- en snijplanken. Stuk voor stuk uniek en bovenal duurzaam en ecologisch vervaardigd.

Uashmama

Uashmama

UASHMAMA washable paper – looks and feels like leather. Handgemaakt in Italië met liefde en zorg voor mens, natuur en dier. 100% natuurlijke vezels en heeft de look & feel van leder.

Parkminster

Parkminster

Dit familiebedrijf met bezielster Krystyna Patey smelt en blendt elke kaars of olie op de traditionele manier. Pure ambacht, vertaald in ‘woodland’,  ‘fresh fig’, ‘myrrh’ en zoveel meer.

Wishingwell

Wishingwell

Unieke ontwerpen van illustratrice Martine Brodelet uit Gent. Wenskaarten in aquarel en uitgevoerd met uitzonderlijk zorg en aandacht voor detail.

Liv 'n taste

Liv 'n taste

100% Arabica koffie of biologische kruidenthee in unieke wenskaart. Eerlijk, ambachtelijk en onderscheidend product.

Puc

Puc

Smart, simple and stylish zijn de handgemaakte en unieke leather bags van Puc. En zoals een tas gemaakt zou moeten worden: steeds met liefde en oog voor detail.

Titto

Titto

Met voorliefde voor halfedelstenen uit Azië ontwerpt Titto handgemaakte juwelen en accessoires die elk seizoen past bij de kleuren en texturen van de actuele trends.

Räder

Räder

Voor wie verlangt naar een stukje poëzie in het dagelijkse leven en de wens om een speciaal geschenk te geven; in handgemaakt porselein.

Lifestyle & Braxton

Lifestyle&Braxton

Handmade & velvet decoration & interior, geïnspireerd door de Zuid-Afrikaanse cultuur met zijn botanische tuinen, Karoowoestijn en de meren in de Drakensbergen.

OOZOO Timepieces

OOZOO Timepcs

‘Pur sang’ is het geheim van OOZOO Timepieces die geen trends volgt, maar trends maakt! De uurwerken zijn van hoge kwaliteit, steeds met banden in echt leder.

Gento

Gento

Trendy modejuwelen in zilver of goud (9kt) voor dames en hun prinsesjes; van gepersonaliseerde naamkettinkjes en –armbandjes tot een all matcher!